Akik legyőzték...

SIKERTÖRTÉNETEK

Kedves Doktornő!

Csodálatos gyógyulásnak voltunk a tanúi, amit nagyon köszönünk!
Nem lehetünk elég hálásak, hiszen annyi mindent kipróbáltunk igazi eredmény nélkül,az Ön módszere pedig — amilyen egyszerűen, olyan hatékonyan oldotta meg a problémát!
Mingyájan fellélegezhetünk, a kis Alexandra a szó szoros értelmében is...
Még egyszer köszönjük!

A Kovács család

ABC
Bevezetés PDF Nyomtatás E-mail

 

 

A Miriszlai-féle nem invazív munkamódszer, az aktív konzervatív terápia képezi a szakmai alapját a területen folyó munkának. A rendelőben térképen jelöljük be a betegek lakóhelyét. Eddig összesen 84 város, illetve község szerepel a bejegyzésekben. A leggyakoribb panasz a szokásos kezeléssel dacoló, elhúzódó náthával járó, banálisnak tűnő kórkép, amiben az igazi nyugtalanságot a szűnni nem akaró köhögés okozza a szülőknek.

A betegség kezdete leginkább a közösségbe kerülés idejével hozható összefüggésbe, és a szokásos ex juvantibus terápia ellenére heteken vagy hónapokon át tart. Sokszor panaszolják a szülők, annak ellenére, hogy minden utasítást pontosan betartottak, két-három antibiotikumkúrát végigcsinált a gyermek, a tünetek legfeljebb csak átmenetileg javultak. A gyermekgyógyászati, pulmonológiai és fül-orr-gégészeti rendelőbe a legtöbb gyermek ezzel a panaszszal érkezik. Úgy látom, hogy minden egyes szakma csak a saját szakterületének megfelelő részét vizsgálja és kezeli a kórképnek, ezért a panaszok hátterében álló komplex betegségből a kórkép összetevőinek csak bizonyos része derül ki. Ennek tulajdonítható, hogy a banálisan kezdődő betegség hónapokon át tartó, kiterjedt hurutos állapotban folytatódik. A szűnni nem akaró nátha és köhögés hátterében többnyire egy olyan komplex kórkép áll, amelynek eredményes kezelése csak a társszakmák szoros együttműködése révén lehetséges.   

 

Gyógyultak!

Folytatás: A betegség lefolyása

 
Copyright © 2019 gyogysapka.hu. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete