Akik legyőzték...

SIKERTÖRTÉNETEK

Kedves Doktornő!

Csodálatos gyógyulásnak voltunk a tanúi, amit nagyon köszönünk!
Nem lehetünk elég hálásak, hiszen annyi mindent kipróbáltunk igazi eredmény nélkül,az Ön módszere pedig — amilyen egyszerűen, olyan hatékonyan oldotta meg a problémát!
Mingyájan fellélegezhetünk, a kis Alexandra a szó szoros értelmében is...
Még egyszer köszönjük!

A Kovács család

ABC
Diagnosztikus lehetőségeim PDF Nyomtatás E-mailMagánorvosként az OEP-szerződés hiányában a klinikán megszokott diagnosztikai lehetőségeknek csak egy része áll rendelkezésemre. A laboratóriumi, a röntgen- és a bakteriológiai vizsgálat hiánya csak kezdetben jelentett nehézséget. A fizikális vizsgálat nagyobb hangsúlyt kapott és a homlokreflektor használatán kívül a fonendoszkóppal is megbarátkoztam. A rendelési időben folyamatosan rendelkezésemre álló audiometriás és allergológiai (Prick-teszt) vizsgálatok nagy segítséget jelentenek

Képzett asszisztensnő végzi a vizsgálatokat, és korrekt szakmai körülményeket teremtettünk a hallásvizsgálat számára, ugyanis hangmérnök által hitelesített camera silentában végezzük. Fontos szerepet kapott a diagnosztikában egy objektív hallásvizsgáló műszer, a timpanométer.

 

 

Ezzel a gyors, egyszerűen bármely életkorban kivitelezhető vizsgálattal nemcsak a középfül állapota, hanem az egész betegség lefolyása jól követhető. Annak ismeretében, hogy a középfül nyomásviszonyainak változása az orr- és a melléküregek hurutos állapotának függvényében alakul, a dobüregi nyomásméréssel a melléküregekben levő hurutos állapot változására is lehet következtetni. A gyógyulás vagy a remisszió folyamata indirekt módon, de egyértelműen kimutatható. A kezelések kapcsán az orrüregből majd a melléküregekből leszívható váladék minőségének és mennyiségének alakulása is segít a betegség lefolyásának megítélésében. Ez egyidejűleg diagnosztikus és terápiás tevékenység is.

Folytatás: Terápiás lehetőségeim

 
Copyright © 2019 gyogysapka.hu. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete