Akik legyőzték...

SIKERTÖRTÉNETEK

Kedves Doktornő!

Csodálatos gyógyulásnak voltunk a tanúi, amit nagyon köszönünk!
Nem lehetünk elég hálásak, hiszen annyi mindent kipróbáltunk igazi eredmény nélkül,az Ön módszere pedig — amilyen egyszerűen, olyan hatékonyan oldotta meg a problémát!
Mingyájan fellélegezhetünk, a kis Alexandra a szó szoros értelmében is...
Még egyszer köszönjük!

A Kovács család

ABC
Egészségszerek PDF Nyomtatás E-mail


EgészségszerekAz adagolás egyéni, függ az életkortól, testsúlytól és az állapot súlyosságától. A karotenoid 2 éves kortól adható gyermekeknek. A kapszula kibontható, cukorral, lekvárral, stb. könnyen beadható. Megelőzéshez (a védelem fenntartásához) napi 1 kapszula és egy evőkanál Aloe-ital elegendő, C-vitamin mellett.
A már kialakult betegségek kezeléséhez, illetve fertőzésveszélyes időszakokban, vagy környezetekben már intenzívebb adagolás szükséges. Ilyenkor gyermekek esetében (12 éves korig) napi kettő kapszula, felnőttek esetében napi kettő-négy kapszula karotenoid komplex szükséges. Ugyancsak emelni kell az Aloe-ital mennyiséget, akár napi 3-szor 1-2 evőkanálig, természetesen a C-vitaminnal együtt.

Allergia (pl. szénanátha) esetén kifejezetten ajánlott az intenzív immunerősítő kombinációk alkalmazása. A fenti adagolás hatása megsokszorozható, emellett a szervezet más irányú erősítése és védelme is elérhető a további egészségszerek kiegészítő szedésével. Ez esetben komplex eredményre vezethet további napi 1-1 (esetleg 2-2) kapszula búzacsíra olaj (E-vitamin komplex) és Omega-3. Ezekről (is) részletesebb információkat kaphatunk a GNLD vonatkozó termékismertetőiből, illetve természetesen a forgalmazótól és a szaktanácsadó orvosainktól.

Összefoglalva: az általános felső légúti betegségek és panaszok, illetve az allergiára rátevődő, azokhoz gyakran társuló légúti gyulladások megelőzhetők, az allergiás tünetek pedig a legtöbb ismert esetben gyógyszer nélkül karbantarthatók.

Az emberek sokszor irtóznak a tartós gyógyszerszedéstől, ezért is fontos kihangsúlyozni, hogy a Golden szerei nem gyógyszerek, hanem mellékhatás nélküli, természetes-, az emberi tápláléklánc részét képező anyagokat tartalmazó készítmények. Csak a kiszerelés formája (kapszula, tabletta) emlékeztet a gyógyszerekre. Tehát nem gyógyszerek, hanem Somi Doktornő találó elnevezése szerint: egészségszerek.

Mindezeket dr. Somi Ildikó fül-orr-gége szakorvos támogatását, gyógyító munkája eredményeit és megfogalmazásait is felhasználva saját magunk, családunk és a Golden cég tapasztalatai alapján is ajánlom figyelmükbe.
 
Copyright © 2019 gyogysapka.hu. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete