Akik legyőzték...

SIKERTÖRTÉNETEK

Kedves Doktornő!

Csodálatos gyógyulásnak voltunk a tanúi, amit nagyon köszönünk!
Nem lehetünk elég hálásak, hiszen annyi mindent kipróbáltunk igazi eredmény nélkül,az Ön módszere pedig — amilyen egyszerűen, olyan hatékonyan oldotta meg a problémát!
Mingyájan fellélegezhetünk, a kis Alexandra a szó szoros értelmében is...
Még egyszer köszönjük!

A Kovács család

ABC
Játszva gyógyul PDF Nyomtatás E-mail

 

 

Játszva gyógyulni

 

Mostanában sokat gondolok klinikai főnökömre, aki az első gyermek fül-orr-gégész professzor volt az országban  és a szívótechnikát bevezette a náthás gyermekek gyógyításában. Sajnos már nem érhette meg, hogy minden, gyermeket nevelő család otthonában már kéznél van az ezen az elven alapuló, Fülepi Kálmán által feltalált porszívós orrszívó.

 

 

 

 

 

Játszva gyógyulniMiriszlai professzor úr rendkívül szakmai felkészültsége mellett a gyermekkel való bánásmód vonatkozásában is iskolát teremtett. Azt is megtanultuk tőle, hogy a játék az egyik legfontosabb gyógymód a gyermekek számára. Ez a gondolat vezérelt akkor, amikor rendelőmben a gyógyuláshoz szükséges gyermekbarát miliőt kialakítottam. Van akvárium aranyhalakkal, lego és fakocka az építéshez, "ablakbiztos" textillabdák és színes vászonnal bevont szivacs építőkockák és persze mesekönyvek.

 

 

 

 

 

 

 

Játszva gyógyulniLehet rajzolni, várat építeni, sátorba bujkálni, szóval örömmel eltölteni a várakozás perceit. A játékok között ott a gyógyszerporlasztó is, tehát valóban gyógyulni is lehet. A környezet hatását leginkább illusztrálja egy szülői észrevétel, ami így hangzott: "Ide nem nehéz elhozni a gyermeket, de hazavinni annál nehezebb."

 

 

 

 

 

Játszva gyógyulniEzt a játékos gyógyító környezetet igyekeztem megvalósítani abban a rendelőben is, amelyet december 2-án nyitottuk meg Budapesten, a Tűzoltó utca 78-80-ban. Várjuk gyógyulni vágyó kis betegeket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telefonszámunk, amin be lehet jelentkezni: 06-30-2233-190

 
Copyright © 2018 gyogysapka.hu. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete